Info

Löytötavaratiedustelut

Turvavalvomo +358 40 631 3771

Yleisö-WC

Ajanmukaiset wc-tilat löytyvät 1. ja 2.kerroksesta. 1. kerroksen wc-tilat suljetaan liikkeiden sulkeutuessa. Toisesta kerroksesta löytyy myös ravintolamaailman wc-tilat, tilava lastenhoitohuone (vauvanhoitokeskus) sekä inva wc.

1.krs inva wc ja lasten hoitohuone ovat toistaiseksi pois käytöstä. 2.krs inva wc  normaalisti. Inva wc:n kulkutunnisteen saa Info-pisteeltä. Pahoittelemme tilannetta!
2.krs lastenhoitohuone käytettävissä ma-la 9.30-21 ja su 11.30-21.

Lasten leikkipaikka löytyy K-kerroksesta lähellä Tokmannia.

Säilytyslokerot

Kauppakeskuksessa on säilytyslokerot, jonne voit jättää tavaroita säilytykseen vierailusi ajaksi kauppakeskuksen ollessa auki. Säilytyslokerot sijaitsevat P1-tasolla ja ne tyhjennetään päivittäin kauppakeskuksen sulkeutuessa.
 

Pysäköinti

Helpoin tapa ajaa IsoKristiinan parkkihalliin on Lappeenkatu 7 kohdalta Hietalankadun ohjatusta valoristeyksestä. Toinen sisäänajo on Brahenkatu 3 kohdalta. Lue lisää pysäköinnistä tästä.

Invapaikat

Invapaikkoja löytyy jokaiselta pysäköintitasolta. Paikat ovat merkitty sinisellä valolla ja kylteillä. Invapaikat ovat maksullisia, mutta kanta-asiakkaana on mahdollista pysäköidä 1 h veloituksetta.
 

Lastenrattaat

Ostosreissun ajaksi voit lainata veloituksetta lastenrattaita. Lastenrattaat löytyvät AimoParkin asiakaspalvelupisteeltä P1-tasolta.

Wifi

IsoKristiinan asiakkaille ilmainen wifi on nimellä "CITYCONNECT".