Pysäköinti

Ostoksille tullessasi voit pysäköidä autosi lämpimään pysäköintihalliin, Aimo Park IsoKristiinaan. Pysäköintihalli on tilava ja valoisa, tarjoten 550 autopaikkaa erinomaisella sijainnilla ydinkeskustassa. Pysäköintihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina, ulosajo 24/7, ja sen vapaa korkeus on 2,2 m. Sisäänajot halliin ovat Lappeenkadulla sekä Brahenkadulla. 

Hinnat:
1,50 €/h; (alkava 20 min 0,50 €)
10€/7h-24h
Mikäli tarvitset pitempiaikaista pysäköintiä (1-5 vrk), voit ostaa automaatista vuorokausilipukkeen, jonka voimassaoloaikana rajoitukseton sisään- ja ulosajo.

Kanta-asiakkaille ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen.

Lisätietoja Aimo Parkin  kotisivuilla ja tästä artikkelista alempaa. Tutustu parkkihalliin  tästä

Pysäköidessäsi parkkihallissa voit käyttää Aimo Parkin Taskuparkki-sovellusta tai lipuketta. Pysäköinti maksetaan sovelluksessa, maksuautomaateilla tai puomilla hallista poistuttaessa. Maksuautomaattit sijaitsevat sisäänkäynneillä ja maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit. Puomeilla maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit. Automaateilla ja puomeilla on lähimaksu ominaisuus. 

Automaattinen rekisteritunnistus (huom! auton rekisterikilpi oltava puhdas)

Pysäköintihallissa on käytössä automaattinen rekisterintunnistus. Ajoneuvon rekisterinumero yhdistetään Taskuparkki-sovellukseen tai lipukkeeseen sisäänajon yhteydessä. Sovellusta käytettäessä pysäköinti alkaa automaattisesti ja puomi avautuu. Pysäköinti päättyy automaattisesti ulosajettaessa. Veloitus pysäköinnistä menee sovellukseen syötetyltä kortilta, eikä sitä tarvitse erikseen automaatilla tai puomilla maksaa. Maksettu lipuke avaa puomin automaattisesti, mikäli tunnistus sisäänajossa on onnistunut.

Sisäänajo pysäköintihalliin kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan, ulosajo on avoinna 24/7. Kulku pysäköintihalliin kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuu Kaivokadun ja Brahenpihan sisäänkäyntien vieressä olevista ovista. Oven avaukseen tarvitset lipukkeesi numeron tai koodin Taskuparkki-sovelluksesta. Pääsy on ainostaan tasolle P1, kulku muille tasoille kävellen.

Sähköautojen latauspistokkeet (12 kpl 16A/230V)

Sähköautojen latauspisteet löytyvät pysäköintitasoilta P1 ja P3. Helenin ja Virran latauspisteiden hinnoittelun voit tarkistaa Virta-sovelluksesta.

Invapaikat

Invapaikkoja löytyy jokaiselta pysäköintitasolta. Paikat ovat merkitty sinisellä valolla ja kylteillä. Invapaikat ovat maksullisia, mutta kanta-asiakkaana on mahdollista pysäköidä 1 h veloituksetta.

Kanta-asiakkaan pysäköintietu

Kanta-asiakkaille ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen. Etu vaati rekisteröitymisen ja Taskuparkki-sovelluksen ja on voimassa toistaiseksi. Asiakkaan tulee rekisteröityessään antaa lomakkeella vaaditut tiedot. Tiedot yhdistetään Taskuparkki-sovelluksessa annettuihin tietoihin, joten käytäthän samaa sähköpostiosoitetta rekisteröityessäsi ja sovelluksessa.

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi tästä

Pysäköinti kanta-asiakkaana toimii seuraavasti:

Mikäli käytät jo Taskuparkkia

• Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi yllä olevan linkin kautta käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, mikä on käytössäsi Taskuparkissa. Voit tarkistaa osoitteen sovelluksen omat tiedot -valikosta.

• Etu on nyt voimassa – yhden (1) tunnin ilmaista pysäköintiä!

Vinkki! Edun aktivoiduttua näet Taskuparkki-sovelluksen valikossa IsoKristiinan logon!

 

Mikäli et vielä käytä Taskuparkkia

• Rekisteröidy oheisella lomakkeella.

• Lataa Taskuparkki App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta.

• Valitse Rekisteröidy ja täytä kaikki tarvittavat tiedot käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, millä rekisteröidyit oheisella lomakkeella.

• Valitse Omat tiedot, täydennä tietoihisi maksukortti sekä ajoneuvo ja aktivoi kätevä kameratunnistus.

• Etu on nyt voimassa – saat yhden (1) tunnin ilmaista pysäköintiä!

Vinkki! Edun aktivoiduttua näet Taskuparkki-sovelluksen valikossa IsoKristiinan logon!

1 tunti hyvitetään automaattisesti Taskuparkki-sovelluksessa pysäköinnistäsi.

 

IsoKristiinan sijainnin näet myös Eniron karttapalvelusta.