Pysäköinti

Q-Park IsoKristiina pysäköintihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina. Hallin vapaa korkeus on 2,2 m.

Hinnat: 1,50 €/h; alkava 20 min 0,50 €, 24h /10€.

Lisätietoja Q-Parkin kotisivuilla.  Tutustu parkkihalliin virtuaalisesti tästä

Pysäköinti toimii lipukkeella ja pysäköinti maksetaan maksuautomaatilla tai puomilla hallista poistuttaessa. Maksuautomaatilla voi maksaa kaikilla maksuvälineillä. Puomeilla maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit.

Automaattinen rekisteritunnistus

Pysäköintihallissa on käytössä automaattinen rekisterintunnistus. Ajoneuvon rekisterinumero yhdistetään lipukkeeseen sisäänajon yhteydessä. Maksettu lipuke avaa puomin automaattisesti, mikäli tunnistus sisäänajossa on onnistunut.

Kanta-asiakkaan pysäköintietu

Kanta-asiakkaille ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen. Etu vaati rekisteröitymisen ja on voimassa toistaiseksi. Asiakkaan tulee rekisteröityessään antaa lomakkeella vaaditut tiedot. Tiedot yhdistetään automaattiseen rekisteritunnustukseen. Etu tulee voimaan rekisteröitymistä seuraavan arkipäivän aikana. Huom. Yhdelle sähköpostiosoitteelle voi rekisteröidä vain yhden auton. 

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi tästä

Muokkaa kanta-asiakastietoja tästä

Ilmoitathan tietojen muutoksen yhteydessä koko nimesi, rekisteröityessäsi syöttämäsi auton rekisterinumero ja muutettava tieto (esim. uusi rekisterinumero).

Pysäköinti kanta-asiakkaana toimii seuraavasti:

1. Sisäänajaessanne pysäköintihalliin ota lippu puomillla painamalla lippupainiketta.

2. Laite tulostaa lipun ja yhdistää siihen puomin rekisteritunnistimen kautta auton rekisterinumeron, joka on ilmoitettu rekisteröityessänne.

3. Puomi aukeaa. Lipussa näkyy sisäänajoaika, siitä tunti eteenpäin on pysäköinti veloituksetonta.

4. Poistuessanne pysäköintihallista käyttäkää p-lippu maksuautomaatin lipunlukijassa (löytyy jokaisen liukuoven vierestä kauppakeskuksesta halliin tultaessa) ja maksa mahdollinen ylimenevä osuus käteisellä tai maksukortilla.

5. Aja ulosajopuomille. Rekisteritunnistin tunnistaa rekisterinumerosi ja puomi aukeaa. Tarvittaessa käytä p-lippua puomin lipunlukijassa tai paina info-painiketta.

HUOM! Pysäköintietu perustuu täysin rekisteritunnistukseen. Rekisterikilven tulee olla puhdas ja rekisteröitymisen yhteydessä annetut tiedot ovat oikein ja ajantasalla.

Etu ei toimi mikäli maksukorttia on käytetty sisäänajaessasi.

Ongelmatilanteissa saat yhteyden Q-Parkin henkilökuntaan painamalla info-painiketta maksuautomaatilla tai puomilla. Q-Park IsoKristiinan palvelupiste sijaitsee P1-tasolla.

Sähköautojen latauspistokkeet (4 kpl 16A/230V)

Sähköautojen latauspistokkeet löytyvät tasolta P1, lähellä liikenneympyrää ja Carstation autopesua.

Invapaikat

Invapaikkoja löytyy jokaiselta pysäköintitasolta. Paikat ovat merkitty sinisellä valolla ja kylteillä. Invapaikat ovat maksullisia, mutta kanta-asiakkaana on mahdollista pysäköidä 1 h veloituksetta lämpimässä ja valoisassa parkkihallissa.

Olen kanta-asiakas, mutta maksuautomaatti pyytää maksua ensimmäiseltä tunnilta.

Mikäli maksuautomaatti pyytää veloitusta alle tunnin pysäköinnistä, paina info-painiketta, jolloin asiakaspalvelumme hyvittää 1 h pysäköintiedun ja selvittää tarvittaessa edun toimimattomuuden. Pysäköintietua ei hyvitetä jälkikäteen.

KUVA

IsoKristiinan sijainnin näet myös Eniron karttapalvelusta.