Cutters

Aukioloajat

Tänään
10–19
ma–pe
10–19
la
10–18
su
12–16

Mikä on Cutters?

Cutters on fiksu drop-in parturi-kampaamo kaikille. Cuttersilla emme tee eroa asiakkaiden välillä vaan tarjoamme kaikille asiakkaille laadukkaan ja tehokkaan hiustenleikkauksen ilman ajanvarausta hintaan 29,99€ (viikonloppuisin 32,99 €). Emme pese tai värjää hiuksia vaan keskitymme siihen missä olemme hyviä, hiustenleikkaukseen ja tyylikkääseen muotoiluun. Reaaliaikaisen jonotusajan näet Cutters-sovelluksesta tai salongin näytöltä. Voit maksaa hiustenleikkauksen ja ilmoittautua jonoon Cutters-sovelluksella tai salongin itsepalvelukassalla. Cutters-sovelluksella voit myös seurata paikkaasi jonossa ja jonottaa siellä missä itse haluat. Meiltä löydät myös laajan valikoiman ammattitason hiusten hoito-ja muotoilutuotteita edulliseen hintaan. Seuraa Cuttersin menoa Facebookissa ja Instagramissa @cuttersfinland Cut time. Cut hair. Cut cost.

Pohjakartta

overlay_instruction

Cutters

Hyvinvointi · 1. kerros


Website-icon -

Ajankohtaiset tarjoukset

Cutters
Hiustenleikkaus 14,99€
Cutters

koodilla iso50

Hiustenleikkaus -50% uusille asiakkaille koodilla: iso50. Lataa Cutters-sovellus ja lunasta tarjous. Tarjous voimassa vain Cutters-sovelluksella arkisin 16.8.2024 asti.

Cutters
Lataa Cutters-sovellus!
Cutters

App Storesta tai Google Play kaupasta.

Cutters-sovelluksella voit helposti katsoa lähimmän salongin jonotusajan, maksaa hiustenleikkauksen ja seurata paikkaasi jonossa. Lataa App Storesta tai Google Play kaupasta.