ISOKRISTIINA ON NYT ENTISTÄ SUUREMPI!

Kaikkien lappeenrantalaisten oma olohuone  IsoKristiina on  valmis. 

Voimme ylpeänä esitellä  Teille ainutlaatuisen kokonaisuuden:  IsoKristiinassa löytyy toistakymmentä kahvilaa ja ravintolaa, tavaratalo, muotia ja kauneutta, kodintarvikkeita, terveys- ja hyvinvointipalveluja, vahvat päivittäistavarakaupat, kukkakauppa, lemmikkiliike, suutaripalvelut, kaksi pankkiautomaattia, talletusautomaatti, matkailuinfo, kaksi kauppakeskusinfoa, teatteri, 4-salinen elokuvateatteri, kuntosali, hotelli ja paljon paljon muuta.

Kaikki kauppakeskus IsoKristiinaa ympäröivät kävelykannet on uudistettu ja meille on helppo tulla mistä suunnasta hyvänsä ja itseasiassa millä  kulkuneuvolla tahansa.

Lämpimään ja kaupungin nykyaikaisimpaan parkkihalliin sujuvin reitti (navigaattoriin Lappeenkatu 7) on autolla  Lappeenkadun valo-ohjatun risteyksen kautta. 

Erityisesti kannattaa muistaa tasojen P3-P4 reilut tilat  jos olette  menossa ravintoloihin, Lappeenrannan kaupunginteatteriin

tai Finnkino Strandiin elokuvia katsomaan.

Hissiyhteys on suora.  

Parkkihalliamme  operoi Q-Park IsoKristiina ja P1-tasolta löytyy myös autopesula Carstation , jossa autot pestään hellävaraisesti käsin.

Linja-autolla tuleville ryhmämatkalaisille on bussien pysähtymispaikka osoitteessa Kaivokatu 5 aivan Kaivokadun sisäänkäynnin vieressä

Pysäköintihallissa kanta-asiakkaat saavat rekisteröitymällä nettisivuillamme tai mobiilisovelluksessa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi (tästä). Etu on voimassa toistaiseksi. Lue lisää pysäköinti -välilehdeltä. 

Parkkihallin hinnoittelu on  edullinen  alkava 20 min 0,50€.

24h 10€. 

Parkkihalli on avoinna joka päivä 6.30-21.30, ulosajo 24h. Aukioloajan ulkopuolelta käynti parkkilipulla  Brahenkatu 3 sisäänajosta kävelykannen alta, Brahenkatu 5 pääoven viereisestä porrashuoneesta tai Kaivokatu 5 sisäänkäynnin viereisestä porrashuoneesta.

Jokaisella parkkitasolla on invapaikkoja jotka ovat merkitty sinisellä merkkivalolla ja kylteillä. Parkkihallista löytyy myös sähköauton latauspaikkoja ja paikkoja vähäpäästöisille autoille.

Lämpimästi tervetuloa IsoKristiinaan, siellä on kaikki!